14 januari 2014

~ Man kan inte klaga direkt ~

Fy bubblan vilken hemsk dag, har inte vart närvarande på en ända lektion typ. Har det känts som i alla fall. 
När jag gick upp i morse var det som att gå i en slags dimma hela vägen in på skolan, under lektionen jobbade jag faktiskt, men det gick sådär och sen vet jag inte vad som hände. 
Under lunchen gick jag in och vilade mig en liten stund, är fortfarande helt dimmig och har ont i huvudet. Lite skumt. Men sen ba vips så var skolan slut. Eller slut och slut, har egentligen inte slutat en men gick in och satte mig med det vi jobbade med och är snart klar. Ska spara och sen gå ner i stallet för att packa höpåsar och pussa på min prins. 

När jag gjort det håller jag tummarna 100 gånger om för att internet ska fungera så att jag kan kolla på en film eller något, somna en stund och hoppas på att dimman är borta tills eftermiddagen. Ska ha husmöte klockan 17 och 18.30 var det tydligen infomöte, tänkte passa på att rida då. Mest för att få blickar på mig men också för att jag inte har tid någon annan gång under dagen. Haha. 
Ridhuset är bokat fram till 17, så kan ju inte rida nu heller. Så himla irriterande. Vill man inte trängas med massa andra i vårt ridhus får man helt enkelt rida runt 7 till kvart i 9, men kan inte lova 100% att man är själv då heller.. 

Jaja. När jag rider idag ska jag mest bara motionsrida men ändå lägga in lite lösgörande, jobba Jac rund i galoppen så han inte tappar ryggen mer än vad han gjort nu när han har vart/är dålig och så ska vi traggla ett par byten. Han blir så loj, flack och bara rusar iväg i bytena. Han vet att när vi är upp på medellinjen så kommer ett byte snart. Ska rida han ända ut på väggen innan jag byter idag, och träna stenhårt på min hand. Den är helt åt skogen dålig nu när jag mest slappisridit.. 
Mycket att träna på nu, men vi kommer ikapp. Snart. 

Nu väntar stallet, puss! 

1 kommentar:

  1. Nån mer ny blogg på sistonde du vill visa/lyfta framm? :D Var väldigt roligt att läsa om dom anndra :D behöver inte va nån du läser varje dag utan bara nån du tyckte verka bra :)

    SvaraRadera