9 december 2013

~ The power of reining ~

Har gått hela morgonen och tänkt att jag ska skriva ett inlägg, men icke. Tiden flög iväg och nu sitter jag här, klockan är halv 3 och jag är bara allmänt missnöjd med det.. Men hur som haver, bättre sent än aldrig som man så fint brukar säga och ja, det stämmer ju faktiskt.

Vaknade vid halv 8 i morse, låg och småsov men vid 8 fick jag nog av traktorn som skrapa grus och is utanför fönstret så jag gick upp och tog en lugn frukost i köket. Åh, borde verkligen börja ta till vara på de tysta mornarna i köket, fruktansvärt mysigt när det är mörk ute och tvn står på väldigt tyst och endast lamporna över spisarna är tända.. Okej, mysigt kanske var en överdrift för inget här kan klassas riktigt som mysigt. Men det duger i alla fall för att få en mysfaktor i vardagen helt enkelt.
Åt och bytte om till stallkläder för att kvart i 9 stå redo i stallet för att ta itu med min underbart vackra polle. En dyrbar diamant i mitt liv. Kvart över 9 satt jag på hästryggen och spenderade 45 extremt svettiga minuter där på.
Jobbade mycket galopp, på stor och liten volt. Jobbade med att samla ihop han och sen att byta galopp i lugn takt, vilket gick ca skitdåligt då han inte över huvudtaget ville vara med om jag slappnade av det lilla minsta i sadeln. Fick sitta och rida konstant och minsta lilla jag släppte så passade han på att dra iväg eller att sparka karatesparkar omkring sig i bytena. Men han var fin, riktigt fin om man ska se på saken från rätt sida. Och det är klart att jag ska göra det en dag som denna. Idag ska vara en dag fylld med positiv energi!!

När jag ridit så bytte jag om och sen hade jag klassråd, enda lektionen jag har på måndagar. Så himla skönt att bara kunna stryka dressyren från schemat. Har dock haft ett betygsamtal för en stund sen i ridningen, men det behöver vi inte tala om.. Det är så fruktasvärt sugit och jag avskyr att ha ridning som ett bedömningsämne i skolan helt enkelt. Håller mig till The power of reining istället.
Resten av dagen ska jag förbereda till tusen inför i morgon, jag ska tömma mobilen på bilder och jag ska måla Raska svart gul med vattenfärger. Jag är så innerligt taggad inför maskeradhoppningen i morgon!
Ikväll ska jag kolla på Paradise Hotel och bara mysa runt, äta något gott och sen gå och lägga mig i min ganska så sköna säng, längtar dit. Haha.
Men nu, nu är det time för julkalendern!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar